راه اندازی قراردادهای اختیار معامله صندوق طلای کهربا

نویسنده: سید مریم حسینی
سرخی تابلوی معاملات در اولین روز هفته

به اطلاع سرمایه گذاران محترم می‌رساند، برای نخستین بار قرارداد اختیار معامله واحدهای سرمایه گذاری صندوق طلای کهربا با سررسید مهر 1402 از روز یکشنبه 1 مردادماه در بورس کالا راه اندازی می‌شود و متقاضیان می‌توانند با در اختیار داشتن کد مشتقه بورس کالا موقعیت خرید و فروش بر روی این ابزار اخذ کنند.

ثبت نام کد مشتقه بورس کالا

قرارداد جدید در بازار مشتقه بورس کالا

مطابق با اطلاعیه جدید از بورس کالا، قرارداد اختیار معامله واحدهای سرمایه گذاری صندوق طلای کهربا با سررسید 30 مهر 1402 از روز یکشنبه اول مردادماه قابل معامله خواهد بود. قرارداد اختیار معامله صندوق کهربا بدون حد نوسان قیمتی و با دوره پیش گشایش به مدت 30 دقیقه در دوره معاملاتی سایر اوراق مشتقه معامله می‌شود.

اطلاعیه قرارداد اختیار معامله واحدهای صندوق طلای کهربا را می‌توانید اینجا مشاهده نمایید.

لیست قراردادهای اختیار معامله واحدهای صندوق کهربا به شرح زیر است. سررسید تمامی اختیارهای خرید و فروش صندوق طلا 30 مهرماه سال جاری است.

لیست قراردادهای اختیار معامله صندوق کهربا

لازم به ذکر است سقف موقعیت های باز مشتریان حقیقی و حقوقی در هر نماد معاملاتی برای دارندگان موقعیت باز، بدون سقف است و حداکثر حجم هر سفارش تا ۲۵ قرارداد است. همچنین ساعات و روزهای معاملاتی این قراردادها شنبه تا چهارشنبه ۱۰ تا ۱۷، پنجشنبه ها ۱۰ تا ۱۵ و در آخرین روز معاملاتی ۱۰ تا ۱۵ است.

مزایای قرارداد اختیار معامله صندوق طلا

قراردادهای اختیار معامله از جمله ابزارهایی در بازار سرمایه هستند که برای مدیریت ریسک پرتفوی سرمایه گذاران معامله می‌شوند. سرمایه گذاران با اتخاذ موقعیت خرید و یا فروش در این قراردادها و داشتن استراتژی های مختلف در بازار آپشن می‌توانند دارایی خود را بیمه کنند. از جمله دیگر مزایای قراردادهای اختیار معامله صندوق کهربا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

•    استفاده از اهرم معاملاتی قابل توجه در بازار طلا با موقعیت خرید اختیار خرید یا اختیار فروش
•    دو طرفه بودن بازار و قابلیت سود هم در بازار صعودی و هم در بازار نزولی
•    قابلیت پیاده سازی استراتژی های متنوع اختیار معامله 
•    قابلیت پوشش ریسک سرمایه گذاری در بازار طلا با استراتژی هایی نظیر کاوردکال (covered call) 

ثبت نام کد مشتقه بورس کالا

اختیار معامله چیست؟ 

اختیار معامله قراردادي است بین خریدار و فروشنده که براساس آن خریدار قرارداد، حق (نه الزام و تعهد) دارد که مقدار معینی از دارایی مندرج در قرارداد را با قیمت معین و در زمانی مشخص بخرد یا بفروشد. چنانچه از این تعریف پیداست، خریدار در اعمال حق خود مختار است و به عبارت دیگر هیچ تعهد و الزامی ندارد و برای خرید این حق مبلغ مشخصی را به فروشنده پرداخت میکند. فروشنده نیز در ازای دریافت این مبلغ متعهد میشود که هر زمان خریدار درخواست کند آن دارایی مشخص را به وی بفروشد یا از وی بخرد.  

در مقاله «اختیار معامله چیست؟» به طور کامل به چیستی این قراردادها و جزئیات هر قرارداد اختیار معامله پرداخته ایم.

امتیاز شما در رابطه با این پست ؟

قرارداد اختیار معامله کارگزاری

دیدگاه کاربران

کاربر مهمان می توانید دیدگاه خود را وارد نمایید

ورود به حساب کاربری

پست های مرتبط

نیاز به راهنمایی دارید؟

ارتباط با کارشناسان کاریزما به صورت شبانه روزی

درخواست مشاوره
;
بازگشت به وبسایت